Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Uğur'un bu kez konukları ilkokul öğrencileri oldu

Uğur

Balıkesir Atatürk İlkokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenci Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

Balıkesir Atatürk İlkokulu’nda öğrenim gören bir grup öğrenci Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.
Atatürk İlkokulu 4/A şubesinde öğrenim gören 6 öğrenci, seçim çalışmalarıyla ilgili yürüttükleri kampanya çerçevesinde protokol ziyaretlerinde bulundu.
Sınıf başkanı olan Damla Yılmaz, bu yıl Atatürk İlkokulu’nun öğrenci temsilciliğine de aday olduğunu, ekip arkadaşlarıyla birlikte temsilcilik seçimi için birlikte çalışma yaptıklarını anlattı. Minik öğrencileri makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirtirken, çalışmalarından dolayı da öğrencileri kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, öğrencilerden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın okul temsilciliğine aday olan 4/A şubesinin de temsilcisi kızı Damla Yılmaz’a seçim çalışmasında başarılar diledi. Öğrencilere ziyaretin anısına Büyükşehir logolu şapka, kalem, bloknot ve kitap setinden oluşan hediyeler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, teker teker öpüp sohbet ettiği minik misafirleriyle anı fotoğrafı çekildi.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false